ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ετοιμάζονται για δεύτερο κτύπημα οι δολοφόνοι

Ετοιμάζονται για δεύτερο κτύπημα οι δολοφόνοι

Ετοιμάζονται για δεύτερο κτύπημα οι παρακρατικοί δολοφόνοι που σκότωσαν εν ψυχρώ τα δύο στελέχη της Χρυσής Αυγής Γιώργο Φουντούλη και Μαν΄λη Καπελώνη και τραυμάτισαν βαριά ένα τρίτο (ακόμα χαροπαλεύει) τον Αλέξανδρο Γέροντα το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου στην Λεωφόρο Ηρακλείου.

Από την στιγμή που δεν έχουν στείλει ακόμα προκήρυξη φαίνεται ότι θα κτυπήσουν και πάλι κατά την πάγια τακτική τους να στέλνουν προκήρυξη αφ’ότου ολοκληρώνουν τα κτυπήματά τους.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται ακόμα σε βαθύ σκοτάδι (ζητούμενο πώς η αντιτρομοκρατική μπορεί να κυνηγά ταυτόχρονα την “εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή” και αυτούς που σκοτώνουν τα στελέχη της, άρα υπάρχει σύγκρουση ενδιαφερόντων) και δεν φαίνεται ότι μπορεί να κάνουν τίποτα.

Το “βαλιτσάκι” και ο “κοριός” της ΕΥΠ είναι μόνο για να ξεκαθαρίζει τους πολιτικούς της λογαριασμούς η κυβέρνηση, δεν είναι χρήσιμο στο κυνήγι των τρομοκρατών.

Στόχοι μπορεί να είναι οι πάντες: Από δημοσιογράφους των διαδικτυακών ΜΜΕ (μόνο στο διαδίκτυο υπάρχουν ελεύθερες φωνές υπέρ των εθνικιστών), όπως έγινε στην περίπτωση Σ.Γκιόλια, μέχρι άλλα στελέχη του κόμματος στα οποία έχει αφαιρεθεί η αστυνομική προστασία, ακόμα και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Το διαδίκτυο είναι μια φωνή που το σύστημα επιχειρεί να φιμώσει “πάση θυσία”…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.