ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Με μπαλωθιές «υποδέχτηκαν» και τις κάμερες ορίων ταχύτητας

Κρήτη: Με μπαλωθιές «υποδέχτηκαν» και τις κάμερες ορίων ταχύτητας

Περίμενε κανείς… κάτι διαφορετικό; Με “μπαλωθιές” υποδέχτηκε Κρητικός τις κάμερες καταγραφής των ορίων ταχύτητας στο ΒΟΑΚ. Μόνο που το όπλο των μπαλωθιών δεν “κοίταζε” τον ουρανό αλλά ήταν στραμμένο… πάνω στην κάμερα…!

Κάποιοι δεν άργησαν να δείξουν την πραγματική τους φύση, αυτή των απολίτιστων πιστολέρο με ανύπαρκτη παιδεία, που μπορεί μάλιστα να έχουν το θράσος να πιστεύουν ότι έτσι λειτουργούν οι Κρητικοί.

Πριν καλά, καλά, λοιπόν, τοποθετηθούν οι κάμερες παρακολούθησης των ορίων ταχύτητας στον πολύπαθο από τα τροχαία, ΒΟΑΚ, κάποιοι υδροκέφαλοι φρόντισαν να αφήσουν πάνω τους τα σημάδια της απαιδευσιάς τους.

Μόλις μια εβδομάδα έχει περάσει απο τότε που άρχισαν να λειτουργούν οι 40 κάμερες κατά μήκος της, κατ’ ευφημισμόν, εθνικής οδού Κρήτης

Ξέρουμε, σε κανένα δεν είναι ευχάριστο το ότι από την προηγούμενη Δευτέρα λειτουργούν οι κάμερες στην εθνική, όλοι λίγο πολύ δεν τηρούμε τα όρια και δε θα θέλαμε να γίνουμε αποδέκτες μπιλιέτων.

Όμως σε ένα ΒΟΑΚ που έχει “ποτιστεί” με πολύ αίμα, καλό είναι έστω και έτσι να τοποθετηθεί η “γάτα” που θα κάνει τα ποντίκια να… τρέχουν λιγότερο.

Επιπλέον αυτές τις κάμερες τις έχουμε πληρώσει από τις τσέπες μας και μάλιστα ακριβά και δεν ανεχόμαστε από κανέναν αδαή να καταστρέφει τη δημόσια και υψηλή σε κόστος περιουσία με το έτσι θέλω.

(Πηγή: flashnews.gr)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.