ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Η παράνομη πορνεία εξακολουθεί να ανθεί

Πάτρα: Η παράνομη πορνεία εξακολουθεί να ανθεί

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, πριν από μερικούς μήνες πραγματοποίησε επιχειρήσεις «εκκαθάρισης» σε κεντρικά σημεία της Πάτρας προκειμένου να εντοπίσουν και συλλάβουν τόσο ιερόδουλες που «πωλούσαν» τον έρωτα στους δρόμους της πόλης, όσο και τους προαγωγούς τους.

Λίγους μήνες, φωτογραφία – ντοκουμέντο αποδεικνύει πως το φαινόμενο δεν πατάχθηκε στη ρίζα του. Νεαρές γυναίκες, κυρίως αφρικανικής καταγωγής, από τις 22.00 το βράδυ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες προσφέρουν «συντροφιά» στους δρόμους της Αχαϊκής πρωτεύουσας έναντι οικονομικού ανταλλάγματος.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πιάτσα έχει μεταφερθεί από την Αγίου Ανδρέα και την Κανάρη στην Τσαμαδού, τη Μαιζώνος και την Κορίνθου.

Η φωτογραφία του patrastimes.gr, καταγράφει πριν από μερικά βράδια τη «συνεννόηση» μεταξύ μιας ιερόδουλης κι ενός άνδρα περίπου 40 ετών, στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Τσαμαδού, ο οποίος αφού πρώτα ενημερώθηκε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, συμφώνησαν στα χρήματα, την ανέβασε στο μηχανάκι και εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο σημείο βρίσκονταν και άλλες ιερόδουλες, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 με 45 ετών, τις περίμενε να επιστρέψουν από τα ερωτικά τους ραντεβού για να εισπράξει το ποσοστό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.