ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξάρθρωση σπείρας ληστών

Εξάρθρωση σπείρας ληστών

Το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Μύρωνα εξιχνίασε το Σάββατο τέσσερις υποθέσεις κλοπών από αποθήκες σπιτιών και τρεις διαρρήξεις σε αυτοκίνητα, οι οποίες διαπράχθηκαν στο Σάρχο και το Πενταμόδι από τις 24 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου!

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργήθηκε, ένας 24χρονος Έλληνας και ακόμη ένα άγνωστο άτομο είχαν συστήσει ομάδα, έχοντας ως συνεργούς έναν Αλβανό αγνώστων στοιχείων, έναν 20χρονο Έλληνα και μία 24χρονη Ελληνίδα.

Συγκεκριμένα, οι δράστες το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου, αφού προκάλεσαν φθορά αξίας 200 ευρώ στην πόρτα και στο ρεζερβουάρ Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου αφαίρεσαν βενζίνη αξίας 30 ευρώ.

Το χρονικό διάστημα από 24-11-2012 έως και 26-11-2012 εισήλθαν σε αποθήκη σπιτιού και απέσπασαν γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία αξίας 7.000 χιλιάδων ευρώ καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο.

Το βράδυ της 29-11-2012 μπήκαν σε αποθήκη σπιτιού κι έκλεψαν διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Το βράδυ της 28/29-11-2012 διέρρηξαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αφαίρεσαν ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αξίας 80 ευρώ και βενζίνη αξίας 50 ευρώ.

Το βράδυ της 29/30-11-2012 διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφαίρεσαν ένα ηχοσύστημα αξίας 500 ευρώ και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αξίας 250 ευρώ.

Το βράδυ της 30/01-12-2012 εισήλθαν σε αποθήκη σπιτιού και αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, ενώ την ίδια νύχτα αποπειράθηκαν να μπουν σε αποθήκη σπιτιού, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα διαβιβασθεί στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα, ενώ παράλληλα εξετάζεται η συμμετοχή της σπείρας και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.