Το εφετείο μείωσε την ποινή 68χρονου που κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο με νοητική στέρηση 

Το εφετείο μείωσε την ποινή 68χρονου που κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο με νοητική στέρηση 

Σάλο έχει προκαλέσει, η έστω και μικρή μείωση της ποινής του 68χρονου που κακοποιούσε σεξουαλικά αγόρι με νοητική στέρηση.

Εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης η περίπτωση ενός 68χρονου άντρα από το Λασίθι ο οποίος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα 15χρονο αγόρι με σοβαρό πρόβλημα νοητικής στέρησης.

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια ενώ σε δεύτερο βαθμό καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Ο 68χρονος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι. Τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο προκαλούν σοκ αφού περιγράφονται οι ερωτικές συνευρέσεις του 68χρονου με το ανήλικο αγόρι, η πνευματική κατάσταση του οποίου παραπέμπει σε μικρό παιδί, σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των ειδικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O 68χρονος είχε αρνηθεί την κατηγορία και ισχυριζόταν ότι ουδέποτε «πείραξε» το αγόρι σεξουαλικά. Οι συναναστροφές που είχε μαζί του, όπως λέει, ήταν για να τον βοηθάει στις αγροτικές εργασίες και του έδινε ένα χαρτζιλίκι για αμοιβή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.