ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι εθνικότητες αυτών που επιτέθηκαν στο ΑΤ της Ομόνοιας: Ισπανοί, Αλβανοί, Ιταλοί και Έλληνες

Οι εθνικότητες αυτών που επιτέθηκαν στο ΑΤ της Ομόνοιας: Ισπανοί, Αλβανοί, Ιταλοί και Έλληνες

Μια ομάδα περίπου 50 αναρχικών, αποτελούμενη από Έλληνες, Ισπανούς, Ιταλούς και Αλβανούς ψάχνουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προκειμένου να εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους που πραγματοποίησαν την καταδρομική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στο Α.Τ Ομονοίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι περισσότεροι από αυτούς, έχουν εξαφανιστεί από τα στέκια που σύχναζαν στα Εξάρχεια κάτι που ενισχύει τις εκτιμήσεις των αναλυτών της Κρατικής Ασφάλειας ότι έχουν εμπλοκή στο χτύπημα. Την ίδια ώρα αξιωματικοί θεωρούν ότι ένας νέος κύκλος επιθέσεων από τους μπαχαλάκηδες ξεκίνησε και όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, μετά δηλαδή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί κάνουν λόγο για μια άκρως σημαντική υπόθεση που δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που οργανώθηκε και εκτελέστηκε η επίθεση από τους λεγόμενους “μπαχαλάκηδες” χωρίς καμία αστυνομική υπηρεσία να αντιληφθεί το παραμικρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εξακριβώσουν ούτε από που εμφανίστηκαν, ούτε πως διέφυγαν από το σημείο μετά την καταδρομική ενέργεια. Δεν έγινε δε, ούτε μια προσαγωγή, αν και στην περιοχή υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις που όμως ενημερώθηκαν με καθυστέρηση και συνεπώς ήταν αναποτελεσματικές. Για τους λόγους αυτούς ηγεσία της Αστυνομίας εξετάζει το ενδεχόμενο επανασχεδιασμού των μέτρων στο κέντρο της Αθήνας και ενίσχυση πιθανών στόχων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.