ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του τραυματισμένου ληστή στα Βριλήσσια

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του τραυματισμένου ληστή στα Βριλήσσια

Ληστεία με πυροβολισμούς, μεταξύ δύο δραστών και αστυνομικών, σημειώθηκε, λίγο μετά τις 20:30, σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια. Ο ένας δράστης συνελήφθη, ενώ ο άλλος διακομίστηκε τραυματισμένος στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατούσαν όπλα, προσπάθησαν να ληστέψουν σούπερ μάρκετ, στην οδό Αναπαύσεως.

Στο σημείο βρέθηκαν, όμως, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, που δέχθηκαν πυροβολισμούς από τους δράστες. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς με αποτέλεσμα ο ένας δράστης να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο ΚΑΤ και ο άλλος να συλληφθεί.

Το βίντεο δείχνει όσα ακολούθησαν λίγα λεπτά μετά την ληστεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές εξετάζουν αν η αποψινή ληστεία συνδέεται με τις τρεις ένοπλες ληστείες που έγιναν την παραμονή της Black Friday σε γνωστά καταστήματα μέσα σε διάστημα μίας ώρας στην Αθήνα, στα βόρεια προάστια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.