ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φάκελος με ύποπτη σκόνη στη Λέσβο: Επτά άτομα σε καραντίνα – Σπεύδει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με C-130

Φάκελος με ύποπτη σκόνη στη Λέσβο: Επτά άτομα σε καραντίνα – Σπεύδει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με C-130

Συναγερμός έχει σημάνει για φάκελο με άγνωστη σκόνη με αποδέκτη το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Eπτά υπάλληλοι του πανεπιστημίου που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελό και την άγνωστη σκόνη βρίσκονται σε καραντίνα σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου της Μυτιλήνης μέχρι να ολοκληρωθεί ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος.

Στο μεταξύ, κλιμάκιο 14 ατόμων της ΕΜΑΚ ειδικευμένοι για την αντιμετώπιση ραδιοβιοχημικών απειλών ταξιδεύει με C 130 στη Λέσβο όπως και κλιμάκιο του Δημόκριτου.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί προκειμένου με τις απαραίτητες ενέργειες, στολές και μεθοδολογία να γίνει η περισυλλογή.

Σε δεύτερο στάδιο οι διωκτικές αρχές θα διερευνήσουν ποιος είναι ο αποστολέας ενώ παράλληλα θα εξεταστεί στο Χημείο η άγνωστη ουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.