ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξάρχεια: Κουκουλοφόροι με μαχαίρια επιτέθηκαν σε Νοτιοκορεάτες τουρίστες

Εξάρχεια: Κουκουλοφόροι με μαχαίρια επιτέθηκαν σε Νοτιοκορεάτες τουρίστες

Ομάδα οχτώ κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε τουρίστες από τη Νότια Κορέα τα μεσάνυχτα της 12ης Ιανουαρίου. Οι δράστες κρατούσαν μαχαίρια.

Αλωνίζουν ανενόχλητες οι ομάδες των κουκουλοφόρων από το «άβατο των Εξαρχείων» που ληστεύουν και τρομοκρατούν τουρίστες στην καρδιά της Αθήνας. Μάλιστα, η τελευταία τριπλή επίθεση σε βάρος τουριστών της Νότιας Κορέας κινητοποίησε την πρεσβεία με τους διπλωματικούς υπαλλήλους να σπεύσουν άρον-άρον στο τοπικό τμήμα προκειμένου να παράσχουν βοήθεια στα θύματα και φυσικά να διαμαρτυρηθούν έντονα για την κατάσταση που παρουσιάζει το κέντρο της πρωτεύουσας.

Η επίθεση σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της 12ης Ιανουαρίου. Οι τρεις τουρίστες από την Νότια Κορέα που είχαν έρθει στην Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές βάδιζαν αμέριμνοι στην οδό Στουρνάρη όταν βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους μια ομάδα οκτώ κουκουλοφόρων που κρατούσαν μαχαίρια να τους πλησιάζουν με άγριες διαθέσεις. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν δέχονται χτυπήματα στο πρόσωπο ενώ οι ληστές αφού τους αρπάζουν τα κινητά τηλέφωνα και τα πορτοφόλια εξαφανίζονται στα στενά της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό της άγριας επίθεσης σε βάρος των Κορεατών τουριστών, προκάλεσε κινητοποίηση αλλά και την έντονη δυσαρέσκεια της πρεσβείας ενώ αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι ανάλογα περιστατικά στην κόκκινη ζώνη των Εξαρχείων αποτελούν καθημερινό φαινόμενο με τους κατοίκους της περιοχής να σηκώνουν τα χέρια ψηλά και τους τουρίστες που επιλέγουν την Αθήνα για να περάσουν τις διακοπές τους να ζουν τον απόλυτο εφιάλτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.