ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κατέρρευσε τοίχος στο δικαστικό Μέγαρο Πολύγυρου από την ισχυρή βροχόπτωση- Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα (φωτο)

Κατέρρευσε τοίχος στο δικαστικό Μέγαρο Πολύγυρου από την ισχυρή βροχόπτωση- Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα (φωτο)

Η καταρρακτώδης βροχή που πέφτει από χθες στην Χαλκιδική είχε ως αποτέλεσμα πλημμύρες σε δρόμους και σπίτια ενώ κατέπεσε και ένα μεγάλο τμήμα του τοίχου του δικαστικού μεγάρου στον Πολύγυρο.

Ο τοίχος στο δικαστικό Μέγαρο είχε επένδυση από τούβλα και λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή το μεγαλύτερο μέρος κατέρρευσε, ευτυχώς την ώρα που δεν υπήρχε κόσμος έξω από το κτίριο.

Ο Δικηγόρος Δημήτρης Οικονόμου μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκιδικής, που ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αναφέρει ότι υπάρχει κίνδυνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.