ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μακεδόνες υποδέχονται τον Α.Τσίπρα στο Βελλίδειο: «Είσαι προδότης κομιτατζής» – Δείτε βίντεο, φωτό (upd)

Μακεδόνες υποδέχονται τον Α.Τσίπρα στο Βελλίδειο: «Είσαι προδότης κομιτατζής» – Δείτε βίντεο, φωτό (upd)

(Aνανέωση από αρχικό κείμενο 19.00) Εν μέσω αποδοκιμασιών έφτασε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» ο Αλέξης Τσίπρας με δεκάδες Μακεδόνες να υποδέχονται τον πρωθυπουργό με το σύνθημα “προδότη κομιτατζή”.

Ο A.Τσίπρας έδωσε το παρών στην εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του Χρήστου Γιαννούλη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε βίντεο από τις αποδοκιμασίες την ώρα της άφιξης Τσίπρα:

Αστακό θυμίζει για ακόμη μία φορά το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενόψει της άφιξης Τσίπρα στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη.

Η παρουσία της αστυνομίας όπως μεταδίδει το voria.gr, είναι αρκετά έντονη στο σημείο, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων μπροστά από το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους του κέντρου.

Την ίδια στιγμή, έξω από το Βελλίδειο έχουν συγκεντρωθεί πολίτες με σημαίες ελληνικές και με τον Ήλιο της Βεργίνας.

Οι πολίτες φωνάζουν συνθήματα για τη Μακεδονία και κατά του πρωθυπουργού, ενώ αποδοκιμάζουν όσους προσέρχονται στο συνεδριακό κέντρο.

Δείτε βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.