ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απόπειρα δολοφονίας στη Νέα Μάκρη: Παραδόθηκε ο δράστης – Τί όπλισε το χέρι του

Απόπειρα δολοφονίας στη Νέα Μάκρη: Παραδόθηκε ο δράστης – Τί όπλισε το χέρι του

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με την απόπειρα δολοφονίας ενός επιχειρηματία στην Νέα Μάκρη.

Στην ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής ενώπιον των αξιωματικών, παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο 37χρονος καταζητούμενος που φέρεται να πυροβόλησε κατά επιχειρηματία στη Νέα Μάκρη.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στους αστυνομικούς μαζί με τον δικηγόρο του προκειμένου να απολογηθεί επειδή άνοιξε πυρ κατά του ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Λεωφόρο Ποσειδόνος.

Nα σημειωθεί πως έχει συλληφθεί και η εν διαστάσει σύζυγος του επιχειρηματία που δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση από το 1987 και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν οικονομικές διαφορές.

Η 47χρονη γυναίκα μόλις προσήχθη στο Τμήμα, εξαγριώθηκε! Οι πληροφορίες λένε πως προκάλεσε φθορές στα γραφεία ενώ επιτέθηκε και σε δύο αστυνομικούς (!) προκαλώντας τους εκδορές με τα νύχια της!

Ο 37χρονος που παραδόθηκε φέρεται να συζούσε με την συγκεκριμένη γυναίκα τον τελευταίο χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο πίσω από την εγκληματική ενέργεια φαίνεται να είναι οικονομικό-ερωτικό.

Tί είχε συμβεί

Στο αιματηρό επεισόδιο που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, ενεπλάκησαν δύο άντρες. Αρχικά σχηματίσττηκε η εντύπωση ότι πρόκειται για καυγά οδηγών που αφορούσε την προτεραιότητα. Η έρευνα, όμως, ανέδειξε τα πραγματικά αίτια του επεισοδίου, καθώς η υπόθεση αφορούσε ερωτική αντιζηλία.

Πάνω στον καυγά, ο ένας απο τους δύο οδηγούς τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε προς το μέρος του επιχειρηματία, ο οποίος δέχθηκε μία σφαίρα στο ισχίο. Ο δράστης διέφυγε και το θύμα παρέλαβε ασθενοφόρο. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο βράδυ, προσήχθη και η γυναίκα, η οποία, κατά τα φαινόμενα, αποτελεί το “μήλον της έριδος”, μεταξύ των δύο αντρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.