ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξάρχεια: Νεαροί για να κρυφτούν έσπασαν τζάμι πολυκατοικίας – Έντρομοι οι κάτοικοι (φωτο)

Εξάρχεια: Νεαροί για να κρυφτούν έσπασαν τζάμι πολυκατοικίας – Έντρομοι οι κάτοικοι (φωτο)

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι των Εξαρχείων με τα επεισόδια να είναι καθημερινό φαινόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, μεταξύ 00:00-00:30, ακούστηκε φασαρία στην πλατεία των Εξαρχείων και τρεις νεαροί περίπου 18-20 ετών άρχισαν να τρέχουν για να κρυφτούν σε πολυκατοικία. Προκειμένου να μπουν εντός του κτιρίου, έσπασαν το τζάμι της της εξώπορτας με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

Από τον τραυματισμό του νεαρού, οι όροφοι της πολυκατοικίας γέμισαν αίματα. Οι ένοικοι κάλεσαν το ασθενοφόρο το οποίο, όπως αναφέρουν, ήρθε μετά από μία ώρα, ωστόσο, οι νεαροί είχαν φύγει.

Τα θραύσματα από τα τζάμια

Τα φαινόμενα βίας και ανομίας στα Εξάρχεια δεν έχουν τέλος με τους κατοίκους να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στη γειτονιά τους. Τα ξημερώματα της Πέμπτης σημειώθηκε νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ επί της Χαριλάου Τρικούπη. Για την επίθεση, οι αρχές δεν προχώρησαν σε συλλήψεις ή προσαγωγές.

Μολότοφ στην Τοσίτσα το βράδυ της Πέμπτης

Στόχος επίθεσης αγνώστων έγινε το βράδυ της Πέμπτης διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Τοσίτσα των Εξαρχείων. Οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με μολότοφ και πέτρες με αποτέλεσμα να κλείσει η Πατησίων στο ύψος του Πολυτεχνείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.