ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Nέα συμπλοκή αλλοδαπών – Δύο τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Nέα συμπλοκή αλλοδαπών – Δύο τραυματίες

Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε στην περιοχή του αμαξοστασίου του ΟΣΕ, που βρίσκεται δυτικά της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Η συμπλοκή σημειώθηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα και φαίνεται να προκλήθηκε λόγω προσωπικών διαφορών μεταξύ αλλοδαπών από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής. Οταν η Αστυνομία έφτασε στο σημείο, τα περισσότερα άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο είχαν εξαφανιστεί. Δύο νεαροί άνδρες, που φέρεται να συμμετείχαν στο επεισόδιο, μεταφέρθηκαν με τραύματα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από την Αστυνομία δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό εάν έγιναν συλλήψεις. Κάτοικοι πέριξ του αμαξοστασίου αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό αλλοδαποί έχουν βρει καταφύγιο στο σημείο, διαβιώντας στα παλιά και παροπλισμένα βαγόνια του ΟΣΕ.

Πριν από δύο ημέρες, είχε σημειωθεί συμπλοκή στην οδό Γιαννιτσών ανάμεσα σε τέσσερα άτομα, πιθανόν αλλοδαπούς. Από το επεισόδιο, δύο εξ αυτών τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.