ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραυματίστηκε τουρίστρια από πτώση σοβάδων

Τραυματίστηκε τουρίστρια από πτώση σοβάδων

Ο σεισμός στην Αθήνα των 5,1 Ρίχτερ προκάλεσε τρόμο στους Αθηναίους, οι οποίοι βγήκαν αμέσως στους δρόμους.

Ευτυχώς, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός από τον σεισμό της Αθήνας που σκόρπισε τον πανικό.

Η μόνη πληροφορία που υπάρχει είναι ότι μια τουρίστρια τραυματίστηκε ελαφρά στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ακρόπολης και στο σημείο σπεύδει ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος, η τουρίστρια, η οποία είναι και έξι μηνών έγκυος, τραυματίστηκε ελαφρά καθώς έπεσε επάνω της σοβάς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η τουρίστρια μεταφέρεται στον Ερυθρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τα λοιπά, δεν έχουν αναφερθεί ούτε σοβαρές ζημιές σε κτίρια, πέρα από ένα ακατοίκητο κτίριο που κατέρρευσε στην οδό Ερμού και κάποιες περιορισμένες ζημιές σε άλλα κτίρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.