ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ληστεία στο κυλικείο του Νοσοκομείου Αιγίου – Με 3.000 ευρώ διέφυγαν οι δράστες

Ληστεία στο κυλικείο του Νοσοκομείου Αιγίου – Με 3.000 ευρώ διέφυγαν οι δράστες

Με περίεργη διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στο Νοσοκομείο Αιγίου, αφού άγνωστοι εισέβαλαν στο κυλικείο αποσπώντας μεγάλη χρηματική λεία που αγγίζει τα 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε κάθε κίνηση των δραστών οι οποίοι φαίνεται να ήταν πλήρως προετοιμασμένοι, αφού οι ενέργειές τους δημιουργούν την εντύπωση ότι γνώρισαν πολύ καλά το σημείο το οποίο ενεργούσαν.

Η διάρρηξη στο νοσοκομείο διήρκεσε μόλις 3 λεπτά

Εκτιμάται πως οι 3 δράστες μπήκαν στο εντός του νοσοκομείο είτε από την κεντρική πύλη, είτε από την πίσω είσοδο και φαίνεται να κινήθηκαν κατευθείαν στο υπόγειο, όπου μέσα σε 3 μόλις λεπτά, έσπασαν σιδεροκατασκευή ασφάλειας και πόρτα με υαλοπίνακα, παίρνοντας ανενόχλητοι εισπράξεις ύψους 3.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΟΙ ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και πλέον οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να φτάσει στον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.