12 αλλοδαποί συνελήφθησαν για τα αιματηρά επεισόδια στην Σάμο – Διώξεις και για απόπειρα ανθρωποκτονίας

12 αλλοδαποί συνελήφθησαν για τα αιματηρά επεισόδια στην Σάμο – Διώξεις και για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Δώδεκα αλλοδαποί συνελήφθησαν μετά από εισαγγελική εντολή από αστυνομικές δυνάμεις στην Σάμο ηλικίας από 15 έως 34 ετών μετά τα πρόσφατα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν επτά άτομα, που κατηγορούνται κατά περίπτωση, για συμπλοκή και συμμετοχή στα επεισόδια εντός του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης Σάμου, ενώ δύο από αυτούς κατηγορούνται επιπλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων.

Συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδια εντός του κέντρου της Σάμου και ένα άτομο, που κατηγορείται για εμπρησμό.

Έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ένας αλλοδαπός ηλικίας 15 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και ένας ακόμη αλλοδαπός ηλικίας 19 ετών, για εμπρησμό.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικές ενισχύσεις αφίχθηκαν σήμερα στη Σάμο, μία ημέρα μετά τα επεισόδια μεταξύ ομάδων Σύρων και Αφγανών, αλλά και την πυρκαγιά που προκάλεσε καταστροφές στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και τις απειλές συνολικά των αλλοδαπών κατά των Ελλήνων κατοίκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.