ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη: «Πράκτορες» της ΕΥΠ μεταμφιεσμένοι σε μετανάστες ψάχνουν μέλη της ISIS στα νησιά!

Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη: «Πράκτορες» της ΕΥΠ μεταμφιεσμένοι σε μετανάστες ψάχνουν μέλη της ISIS στα νησιά!

Η υπόθεση της διείσδυσης εξτρεμιστών μουσουλμάνων στην Ελλάδα, πρώην μελών της ISIS απασχολεί τις ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες βλέπουν με τρόμο ότι η Ελλάδα έχει γίνει μια πύλη εισόδου χωρίς κανένα έλεγχο.

Πριν από μια βδομάδα, βομβαρδίστηκε στρατόπεδο από το οποίο δραπέτευσαν περίπου 785 τρομοκράτες, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται τώρα στην Τουρκία περιμένοντας νε περάσουν στην Ελλάδα, ως «πρόσφυγες».

Οι Ελληνικές Αρχές κατακλύζουν τα ΜΜΕ με «πληροφορίες» που τάχα διαρρέουν ότι έχουν πάρει έκτακτα μέτρα στα σύνορα προκειμένου να αναγνωρίσουν τα μέλη της ISIS.

Μάλιστα διαρρέουν ότι έχουν στα χέρια τους καταλόγους με μαχητές της ISIS που κατάγονται από χώρες της Ευρώπης, κυρίως της Κεντρικής και είναι πιθανό στην συνέχεια να επιστρέψουν στις χώρες τους, μέσω των ανοικτών ελληνικών συνόρων.

Στα υποτιθέμενα αυτά έκτακτα μέτρα, αναφέρεται ότι «ειδικά» κλιμάκια βρίσκονται ήδη στα νησιά του Α.Αιγαίου και με το… κιάλι προσπαθούν να αναγνωρίσουν τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους.

Οι αθεόφοβοι έφτασαν μέχρι του σημείου να «λένε» ότι «πράκτορες» της ΕΥΠ έχουν μπει στους καταυλισμούς των μεταναστών μεταμφιεσμένοι ως μετανάστες, έτσι ώστε να ανακαλύψουν τους τρομοκράτες εκ των έσω!

Πέραν του γελοίου του πράγματος, που προκαλεί πραγματικά τον κλαυσίγελο, για τους υποτιθέμενους «πράκτορες» της ΕΥΠ μεταμφιεσμένους ως… μετανάστες, η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Και είναι εξαιρετικά σοβαρή καθώς με την υπάρχουσα κατάσταση του απόλυτου χάους που επικρατεί στα μόνο κατ΄όνομα «σύνορα» κανένα «κλιμάκιο» της ΕΥΠ (που ασφαλώς και δεν υπάρχει) δεν μπορεί να ανακαλύψει μέσω «μεταμφιέσεων» κανένα μέλος της ISIS, ούτε κρατώντας και καμία λίστα στα χέρια του.

Έλεγχος με ανοικτά σύνορα δεν μπορεί να γίνει, πόσο μάλλον με γελοιότητες του στυλ μυστικών Ελλήνων πρακτόρων που ομιλούν την… αραβική ή φαρσί ή παστούν και θα παρουσιάζονται ως Σύροι, Πακιστανοί ή Αφγανοί!

Όλα αυτά απλώς διαρρέονται από την ΕΥΠ προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο αίσθημα ασφάλειας που καμία σχέση με την πραγματικότητα έχει, με αποδέκτη τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό.

Κατά τα άλλα οι αθρόες είσοδοι συνεχίζονται (μόνο την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαν 2000 «αιτούντες») και κανείς δεν δείχνει να μπορεί να κάνει τίποτα σε μια χώρα που δεν μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια των πολιτών της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.