ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μηχανοκίνητη πορεία από την ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Αθήνα – «Παραλύει» το κέντρο (βίντεο)

Μηχανοκίνητη πορεία από την ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Αθήνα – «Παραλύει» το κέντρο (βίντεο)

Ημέρα κινητοποιήσεων η σημερινή, αφού εκτός από την ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιεί πορεία και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ με αφορμή το άρθρο 179 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν καθώς το συγκεκριμένο άρθρο δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να εκχωρούν σε ιδιώτες τις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου. Η πορεία ξεκίνησε στις 10:00 έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την τροχαία προβλήματα εντοπίστηκαν στην Ακαδημίας, ενώ κλειστή είναι η Πανεπιστημίου. Δείτε το σχετικό βίντεο του iefimerida.gr από την μηχανοκίνητη πορεία των εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι χθες και σήμερα οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου πραγματοποιούν 48ωρη απεργία. Το μπαράζ κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα τα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων, ολοκληρώνεται αύριο, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, με πανελλαδική 24ωρη απεργία όλων των εργαζομένων στους ΟΤΑ και συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας από τις 11:00 το πρωί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.