ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα επίθεση σκύλου σε παιδί: Πίτμπουλ τραυμάτισε σοβαρά 11χρονη στην Αριδαία

Νέα επίθεση σκύλου σε παιδί: Πίτμπουλ τραυμάτισε σοβαρά 11χρονη στην Αριδαία

Νέο περιστατικό επίθεσης σκύλου σε παιδί έγινε γνωστό, δυο ημέρες μετά το περιστατικό στις Σέρρες με τον τραυματισμό του 9χρονου αγοριού.

Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ένα 11χρονο κορίτσι που δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ στις 8 Νοεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Αριδαίας.

Το ανήλικο κορίτσι βρισκόταν μέσα στο γήπεδο, όταν δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και στα χέρια.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία τέσσερις μέρες μετά και σχηματίσθηκε δικογραφία. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πίτμπουλ έχει τεθεί υπό περιορισμό μέχρι να γίνει πλήρης κτηνιατρικός έλεγχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.