Συνελήφθη στον Ταΰγετο ο φυγόποινος Πατέρας Κλεομένης – Είχε εκφραστεί κατά του Ολοκαυτώματος των Εβραίων

Συνελήφθη στον Ταΰγετο ο φυγόποινος Πατέρας Κλεομένης – Είχε εκφραστεί κατά του Ολοκαυτώματος των Εβραίων

Στο σπίτι του παππού του στον Ταΰγετο συνελήφθη ο αυτοαποκαλούμενος Πατέρας Κλεομένης, ο οποίος παρέμενε άφαντος επί ενάμιση χρόνο μετά την ερήμην καταδίκη του για τους βανδαλισμούς στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, το καλοκαίρι του 2017.

Τον φυγόποινο ρασοφόρο, είχε καταδικάσει το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας σε φυλάκιση 18 μηνών και χρηματική ποινή 7.500 ευρώ για «δημόσια υποκίνηση μίσους κατ’ εξακολούθηση και συγκρότηση ένωσης προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση πράξεων δημόσιας υποκίνησης μίσους».

Αιτία ήταν ότι είχε αναρτήσει βίντεο στο Διαδίκτυο, στο οποίο εμφανιζόταν να βεβηλώνει το μνημείο πετώντας αυγά και φτύνοντας προς το μέρος του, ενώ ταυτόχρονα έβριζε τους Εβραίους. Ο Πατέρας Κλεομένης” δεν εμφανίστηκε στην δίκη του που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο και καταδικάστηκε ερήμην. Επίσης και η Ιερά Σύνοδος δήλωσε ότι «Δεν έχει επίσημη σχέση με την Εκκλησία».

Τον Σεπτέμβριο εκδόθηκε ένταλμα για την σύλληψή του και, μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας τον εντόπισαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο συγγενικό του σπίτι στον Άνω Μαχαλά της Αλαγονίας όπου τον συνέλαβαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.