Νέα παπάτζα: «Οπλίτης-πολίτης»...

Ξέσπασε η Δ.Αλεξανδράκη: «Κάποια γαμ@@@να κ@λόπαιδα ήρθαν να μου διαλύσουν το μαγαζί» (φωτο)

Όπως υποστηρίζει, οι εμπλεκόμενοι αποχώρησαν πριν από την άφιξη των Αρχών

Ξέσπασε η Δ.Αλεξανδράκη: «Κάποια γαμ@@@να κ@λόπαιδα ήρθαν να μου διαλύσουν το μαγαζί» (φωτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Επεισόδιο με βανδαλισμούς προκλήθηκε την Κυριακή (20/9) έξω από το κατάστημα με νυφικά όπου διατηρεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όταν ομάδα νεαρών πέταξε γυάλινα μπουκάλια προς το σημείο όπου βρισκόταν η επιχειρηματίας και μοντέλο.

Όπως περιγράφει η ίδια σε οργισμένη ανάρτησή της στα social media, εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω από την επιχείρησή της, καθώς επρόκειτο να πραγματοποιήσει συνέντευξη μέσω βιντεοκλήσης.

Τονίζει δε, ότι τα μπουκάλια έσπασαν, με θραύσματα να καταλήγουν πάνω της αλλά και στη βιτρίνα του καταστήματος, προκαλώντας ζημιές.

Η Αλεξανδράκη ανέφερε ότι κατάφερε να καταγράψει σε βίντεο τα πρόσωπα των νεαρών και στη συνέχεια επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία κατέγραψε το περιστατικό.

Όπως υποστηρίζει, οι εμπλεκόμενοι αποχώρησαν πριν από την άφιξη των Αρχών.

Σε νέα ανάρτησή της, η επιχειρηματίας εξέφρασε την οργή της και δήλωσε ότι προτίθεται να αναζητήσει τους υπευθύνους και να κινηθεί νομικά.

«Και εκεί που τελειώνω επιστρέφω στο μαγαζί που έχω να κάνω ακόμα μια συνέντευξη πιο αργά μέσω video call, (επειδή είναι μακριά η συγκεκριμένη κοπέλα) είμαι έξω από το μαγαζί μου, κάθομαι εκείνη τη στιγμή, όπου είναι μες στο εμπορικό κάτι κ@λ@π@ιδ@ που δεν έχουν λόγο ύπαρξης αυτά τα ξεφτιλισμένα κ@λ@π@ιδ@, όπου πετάνε μπουκάλια γυάλινα, σπάνε, φεύγουνε θραύσματα σε μένα και στην βιτρίνα του μαγαζιού μου.

Φυσικά κλείνω το τηλέφωνο, τους έχω όλους βίντεο τις φάτσες τους.

Κάλεσα την αστυνομία, έγινε καταγραφή περιστατικού, φυσικά φύγανε… Αλλά δεν θα σταματήσω μέχρι να βρω τους γονείς σας…

Δεν θα σας αφήσω σε ησυχία… Γιατί αν δεν υπάρξει τιμωρία, θα συνεχίσει αυτή η ασυδοσία…», έγραψε σε ανάρτησή της.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες, επιδιώκοντας να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι για το περιστατικό και να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.