Εκπληκτικά πράγματα: Άφησαν ελεύθερο Τυνήσιο «πρόσφυγα» που είχε ξυλοκοπήσει 75χρονη

Εκπληκτικά πράγματα: Άφησαν ελεύθερο Τυνήσιο «πρόσφυγα» που είχε ξυλοκοπήσει 75χρονη

Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Ένα Τυνήσιος «πρόσφυγας» ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα (αν και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τις Αρχές) αφέθηκε ελεύθερος μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, παρά το γεγονός ότι στις 23/11 είχε ξυλοκοπήσει 75χρονη για να της αρπάξει την τσάντα.

Ο Τυνήσιος εντόπισε την 75χρονη στη στάση του λεωφορείου στο ύψος του Πεδίου του Άρεως. Αδιαφορώντας για τους περαστικούς, επιτέθηκε στην ηλικιωμένη με βίαια χτυπήματα, ωστόσο εκείνη συνέχισε να κρατά σφιχτά την τσάντα της.

Ένας νεαρός που περνούσε από το σημείο, είδε την επίθεση και καταδίωξε τον Τυνήσιο, που τράπηκε σε φυγή.

Από τις περιγραφές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν στου Γκύζη και τον συνέλαβαν.

Ο 21χρονος Τυνήσιος προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, όπου φέρεται ότι υποστήριξε πως δεν μπορούσε να δικαιολογήσει γιατί άσκησε βία σε βάρος της ανήμπορης γυναίκας, ωστόσο, προέκυψε, ότι είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αρχές για κλοπές και ληστείες στο παρελθόν.

Παρά το γεγονός όμως αυτό και παρά την επίθεση στην ηλικιωμένη, εισαγγελέας και ανακριτής, τον άφησαν ελεύθερο με τους γνωστούς «περιοστεϊκούς» όρους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντί να φυλακιστεί και στη συνέχεια να απελαθεί πίσω στη χώρα του, ο Τυνήσιος και δεκάδες (ενδεχομένως και εκατοντάδες) χιλιάδες άλλοι «πρόσφυγες» από τη βόρεια Αφρική απλώς συνεχίζουν να κάνουν ότι θέλουν και θα συνεχίζουν καθώς κανείς τους δεν πρόκειται να απελαθεί ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.