ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χίος: Η ΕΛΑΣ κατάφερε και έκανε τρεις συλλήψεις για τον χθεσινό πετροπόλεμο μεταξύ «αιτούντων»

Χίος: Η ΕΛΑΣ κατάφερε και έκανε τρεις συλλήψεις για τον χθεσινό πετροπόλεμο μεταξύ «αιτούντων»

Από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου διενεργείται προανάκριση και σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία για έκνομες ενέργειες που διαπράχθηκαν εχθές σε «δομή»(sic) παραμονής αλλοδαπών στη Χίο.

Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 31, 20 και 15 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της απείθειας και της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες συμμετείχαν ενεργά σε βιαιοπραγίες, εκτοξεύοντας πέτρες και ξύλα κατά έτερων αλλοδαπών, ενώ κατά τον χρόνο των προαναφερόμενων περιστατικών, τραυματίστηκαν οκτώ (8) αλλοδαποί.

Βέβαια οι συλλήψεις είναι λίγο έως πολύ τυπικές, καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά επίπτωση στους «συλληφθέντες». Απλώς θα αφεθούν ελεύθεροι με «περιοριστικούς» όρους, πριν μεταφερθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.