ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία 30χρονου στο Ζεφύρι: Η αποκαλυπτική έρευνα της μητέρας του θύματος

Δολοφονία 30χρονου στο Ζεφύρι: Η αποκαλυπτική έρευνα της μητέρας του θύματος

Ιδιαίτερα αποτελεσματική ήταν η έρευνα που διεξήχθη από τη μητέρα του αδικοχαμένου 30χρονου στο Ζεφύρι. Φαίνεται μάλιστα πως ξεπέρασε και τις επιδόσεις της αστυνομίας.

Στα πειστήρια που η ίδια η μητέρα του θύματος βρήκε στο πτώμα του μονάκριβου παιδιού της υπήρχαν στοιχεία που ήρθαν στο φως προκαλώντας ανατριχίλα.

Ο Γιώργος Λυγερός 30 χρόνων είναι σαν να «έδειξε» τους δράστες που τον έστειλαν στο θάνατο εκείνο το μοιραίο απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου.

Οι λεπτομέρειες που σοκάρουν, βρέθηκαν στα επιστημονικά εργαστήρια που απευθύνθηκε η μητέρα του με τη βοήθεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Τι έδειξε το DNA

Ο Δρ. Γιώργος Φιτσιάλος εξέτασε τα ρούχα και τα παπούτσια του θύματος, πάνω στα οποία βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αίματος.

Σύμφωνα με τον γενετιστή, το DNA ανήκει σε δυο διαφορετικούς άνδρες. Ο ένας το ίδιο το θύμα και ο άλλος μπορεί να εντοπιστεί από το γενετικό του υλικό.

«Το σίγουρο είναι ότι το θύμα πήρε μέρος σε αιματηρή συμπλοκή, γιατί μιλάμε για μεγάλη ποσότητα αίματος που πότισε τα ρούχα του…», ανέφερε ο κ. Φιτσιάλος.

«Η εικόνα που είδαμε δείχνει ότι ο Γιώργος πρέπει να βασανίστηκε πριν και να σύρθηκε σε χώρο με στάχτες. Στα ρούχα του υπήρχαν και ίχνη από κάψιμο. Μπορεί να βρούμε και τρίτο DNA στην μπλούζα του, γι’ αυτό συνεχίζουμε την έρευνα.»

«Να τιμωρηθούν οι δράστες» ζητά η οικογένεια

Η ετεροθαλής αδελφή του Λυγερού σε σύνδεση από το νησί όπου μένει, απηύθυνε έκκληση σε κάποιον ευαίσθητο εισαγγελέα να βοηθήσει την οικογένεια να βρει την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα του που βρισκόταν στο στούντιο, άκουσε τις εξελίξεις σοκαρισμένη. Η ίδια νιώθει ότι ο αγώνας της δικαιώνεται και ότι οι δράστες θα εντοπιστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.