ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κώστας Πάσσαρης: Ένοχος για 4 απόπειρες ανθρωποκτονιών – Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 45 ετών

Κώστας Πάσσαρης: Ένοχος για 4 απόπειρες ανθρωποκτονιών – Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 45 ετών

Σε κάθειρξη 45 ετών, καταδικάστηκε σήμερα Τετάρτη (11/12) από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, ο Κώστας Πάσσαρης, βάζοντας ακόμη μία βαριά καταδίκη στην πλάτη του.

Ο διαβόητος κακοποιός κρίθηκε ένοχος για 4 απόπειρες ανθρωποκτονιών που κατηγορήθηκε ότι τέλεσε στην πλατεία Βάθη το 2000, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Το δικαστήριο ακολούθησε την πρόταση του εισαγγελέα, ενώ την ίδια ώρα έκρινε ότι το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που τον βάρυνε έχει παραγραφεί.

Οι εκκρεμότητες του Κ.Πάσσαρη με τη Δικαιοσύνη δεν σταματούν εδώ, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει το Εφετείο για τις 4 δολοφονίες που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει, ανάμεσα στις οποίες και οι δολοφονίες των 2 αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας το 2001. Πρωτόδικα, είχε καταδικαστεί σε 4 φορές ισόβια και 71 χρόνια κάθειρξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι θέλει να είναι παρών στη δική του, ωστόσο η μεταγωγή του, για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του έχει επιβληθεί στην Ρουμανία, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.