ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εμπρηστικές επιθέσεις σε ΙΧ στην Καλλιθέα και την Κυψέλη

Εμπρηστικές επιθέσεις σε ΙΧ στην Καλλιθέα και την Κυψέλη

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική υπηρεσία, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, καθώς σημειώθηκαν εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα στην Καλλιθέα, αλλά και στην Κυψέλη, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Στις φλόγες τυλίχθηκαν τη νύχτα οχήματα στην Καλλιθέα και την Κυψέλη τη νύχτα, μετά από εμπρηστικές επιθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 3.00 π.μ. ομάδα ατόμων έβαλε φωτιά σε αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Ένατης και Αίγλης, στην Κυψέλη.

Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.
https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1214407529532403712

​Ακολούθως, περίπου στις 3.30 π.μ., ομάδα ατόμων πυρπόλησε αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Δαβάκη, στην Καλλιθέα.

Στην περιοχή μετέβησαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα.
https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1214408055393325057

​Στα αυτοκίνητα προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την έρευνα για τους εμπρησμούς ανέλαβε η Ελληνική Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.