ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χαλκιδική – Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάσεις κλοπών και ληστειών από την Αστυνομία

Χαλκιδική – Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάσεις κλοπών και ληστειών από την Αστυνομία

Σε εξιχνιάσεις κλοπών και ληστειών προχώρησε η αστυνομία τα τελευταία 24ωρα στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική.

Ένας τριανταδυάχρονος φέρεται ότι ήταν ο δράστης διάρρηξης ενός οχήματος στην περιοχή της Καλλιθέας στη Χαλκιδική, τον περασμένο Ιούλιο, από όπου αφαίρεσε 300 ευρώ, αντικείμενα αξίας 350 ευρώ όπως και δύο τραπεζικές κάρτες. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν από την έρευνα ότι με τις κάρτες που είχε κλέψει από το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εξηνταοκτάχρονου, πραγματοποίησε εννέα ανέπαφες συναλλαγές από καταστήματα μίνι μάρκετ και τυχερών παιχνιδιών, συνολικής αξίας 182 ευρώ. Από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του τριανταδυάχρονου ημεδαπού.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί εξιχνίασαν δύο ληστείες και δεκατρείς περιπτώσεις κλοπών, που έγιναν σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου του 2018 – Ιανουαρίου 2020. Μεταξύ αυτών, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός άντρα και μίας γυναίκας, ηλικίας 33 και 37 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Στο διάστημα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2019 οι δυο τους φέρεται πως διέρρηξαν τρία διαμερίσματα με χρήση αντικλειδιού και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος 59χρονου ημεδαπού, καθώς -όπως προέκυψε- τον Σεπτέμβριο του 2019 διέρρηξε δύο σπίτια στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός αλλοδαπού, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2019, μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από πενηνταπεντάχρονη, μία αλυσίδα λαιμού. Οι δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.