ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών σε Κρήτη και Κέρκυρα

Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών σε Κρήτη και Κέρκυρα

Μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης κατασχέθηκαν στα χέρια δυο Ελλήνων που τις διακινούσαν σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας. Οι δράστες συνελήφθησαν, αλλά ερευνάται αν είχαν και συνεργούς καθώς οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν την υποψία ότι ήταν επικεφαλής σε κύκλωμα διακίνησης.

Οι αστυνομικοί έκαναν ταυτόχρονα έρευνες στα σπίτια των δυο υπόπτων με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου. Σε αυτό του 33χρονου κατασχέθηκαν 165 γραμμάρια ηρωίνης, ένα κιλό και 360 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, καθώς και 690 ευρώ και 100 δολάρια που προέρχονταν από την πώληση του παράνομου «εμπορεύματος».

Στο σπίτι του 28χρονου βρέθηκαν άλλα 553 γραμμάρια κάνναβης και οδηγήθηκαν και οι δυο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Μέσα σε σπιρτόκουτα που έκρυβε σε «μυστικές» τσέπες του μπουφάν του διακινούσε ναρκωτικά στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου ένας 26χρονος αλλοδαπός. Πάνω του βρέθηκαν επτά κουτιά με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 39,6 γραμμαρίων και στο σπίτι του μια συσκευασία με άλλα 2,7 γραμμάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.