ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιο Όρος: Στο αυτόφωρο δύο Αλβανοί και ένας Ρουμάνος για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό

Άγιο Όρος: Στο αυτόφωρο δύο Αλβανοί και ένας Ρουμάνος για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν τρεις αλλοδαποί που κατόπιν σχετικού ελέγχου διαπιστώθηκε να κυκλοφορούν στις Καρυές του Αγίου Όρους, χωρίς τις προβλεπόμενες βεβαιώσεις στο πλαίσιο των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Πρόκειται για δυο Αλβανούς κι έναν Ρουμάνο οι οποίοι δήλωσαν ότι εκτελούσαν εργασίες στο Άγιον Όρος, κατά περίπτωση -και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους- είτε για λογαριασμό εργολάβου είτε για κάποιον μοναχό.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης που ενημερώθηκε για την υπόθεση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ζήτησε να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Δύο εξ αυτών, υπήκοοι Αλβανίας, δικάστηκαν και αθωώθηκαν, ενώ για τον τρίτο, υπήκοο Ρουμανίας, η δίκη αναβλήθηκε ελλείψει… διερμηνέα.

Οι δυο κατηγορούμενοι που αθωώθηκαν απολογούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν για το μέτρο της απαγόρευσης, τονίζοντας ότι δεν παρακολουθούν τηλεόραση.

Το δικαστήριο εξαντλώντας την επιείκειά του, τους απάλλαξε για την παραβίαση του συγκεκριμένου μέτρου, απευθύνοντας όμως αυστηρή σύσταση να μην επαναληφθεί.

Καταδίκασε όμως τον έναν από τους δύο σε φυλάκιση 3 μηνών με αναστολή, επειδή διαπιστώθηκε να του έχει επιβληθεί στο παρελθόν απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα, αλλά φυσικά αυτός μπήκε έτσι και αλλιώς!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.