Περιφερειάρχης Θεσσαλίας K.Αγοραστός: «Αν οι Ρομά δεν συνετιστούν θα στείλουμε τον Στρατό»

Περιφερειάρχης Θεσσαλίας K.Αγοραστός: «Αν οι Ρομά δεν συνετιστούν θα στείλουμε τον Στρατό»

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να σταλεί ο Ελληνικός Στρατός για να επιβάλλει την καραντίνα στον οικισμό των Ρομά στην Λάρισα, αν οι Ρομά δεν εφαρμόσουν την καραντίνα.

Μιλώντας πριν λίγο σε τηλεοπτική εκπομπή ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας,τόνισε ότι «Αν χρειαστεί θα επιστρατευτεί και ο Στρατός στον καταυλισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας που βρίσκεται πλέον σε καραντίνα.

Αν δεν καταλάβουν ότι είναι δικό τους πρώτα το πρόβλημα στα παιδιά τους στις οικογένειες τους, ίσως πάμε σε πιο δραστικά μέτρα».

«Υπάρχουν και άνθρωποι που το είχαν καταλάβει ότι είναι στα σπίτια και μας τηλεφωνούν» αλλά και άλλοι που λένε ότι «ο ιός δεν μας πιάνει εμάς» εξήγησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Σημειώνεται ότι οι Ρομά προπηλάκισαν τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο το υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα για την απόφαση επιβολής καραντίνας στον οικισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φαίνεται πως οι Ένοπλες Δυνάμεις θα επιβαρυνθούν κι άλλο σε μία κρίσιμη καμπή των ελληνοτουρκικών σχέσεων, με αρμοδιότητες οι οποίες δεν είναι δικές τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.