ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη καφετέριας στα νότια προάστια – Μαζί με καφέ έκανε και ντελίβερι κοκαΐνης

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη καφετέριας στα νότια προάστια – Μαζί με καφέ έκανε και ντελίβερι κοκαΐνης

Το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη ένας ντίλερ, έπειτα από έλεγχο αστυνομικών ΔΙ.ΑΣ. στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ελευθερίου Βενιζέλου Γλυφάδα, ο οποίος φέρεται να έκανε ντελίβερι κοκαΐνης στα νότια προάστια.

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ έπεσε 29χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας ο οποίος εκτός από διανομές καφέ, έκανε και delivery κοκαΐνης στην πελατεία της Βούλας, την Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης.

Όταν διαπίστωσαν ότι η μηχανή Honda Astrea στην οποία επέβαινε ανήκει σε 42χρονο Αλβανό, την έκαναν φύλλο και φτερό και διαπίστωσαν ότι εκτός από καφέδες κουβαλούσε και πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη. Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας ενώ μετά από εντολή της διοικητού, έγινε έρευνα με αστυνομικό σκύλο στην οικία του στα νότια προάστια όπου βρέθηκαν και άλλες ποσότητες κοκαΐνης.

Μαζί με τον νεαρό ντίλερ συνελήφθη και η 22χρονη φίλη του ενώ αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί είναι και άλλους συνεργούς του κυκλώματος αλλά και την ατζέντα του για να οδηγηθούν στους πελάτες που εκτός από καφέ ζητούσαν να κοκαΐνη για να φτιαχτούν. «Οι αστυνομικοί των τμημάτων ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής αλλά και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο της προστασίας του πολίτη και καταφέρνουν καίρια χτυπήματα σε κάθε μορφή εγκληματικότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλο αυτό το διάστημα η ΕΛΑΣ πέρα από την αποτελεσματική αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού, δεν έπαψε ούτε στιγμή να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το έγκλημα. Η διοικητής του Α.Τ παρόλο που η υπόθεση φαινόταν απλή, λόγω της εμπειρίας της, αντελήφθη ότι έχει και άλλες διαστάσεις και μετά από έρευνα στην οικία του συλληφθέντα με αστυνομικού σκύλου διαπιστώθηκε ε ότι είχε αποκρύψει και άλλες ποσότητες κοκαΐνης» o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.