
Στο ιατρείο μεταφέρθηκε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, καθώς φορτίστηκε δεν άντεξε όταν άκουσε την υπεράσπιση του Ροδίτη κατηγορούμενου να ζητά ελαφρυντικό μετεφηβικής ηλικίας για τον εντολέα της.
Η κ. Τοπαλούδη αποχώρησε οργισμένη από τη δικαστική αίθουσα όταν άκουσε τον συνήγορο του 23χρονου να λέει «μακάρι η Ελένη να βρισκόταν στην ζωή».
Η γυναίκα άρχισε να κλαίει και να φωνάζει πως το παιδί της δεν γυρνάει πίσω, καταχειροκροτούμενη από πολλούς που βρισκόταν στην δικαστική αίθουσα.
Βγαίνοντας από την αίθουσα του δικαστηρίου, οδηγήθηκε σε χώρο του Εφετείου που λειτουργεί ως ιατρείο. Εξω από την δικαστική αίθουσα πολλοί συγκεντρωμένοι, μέλη οργανώσεων κ.ά, με πανό και αφίσες φωνάζουν συνθήματα ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των δύο κατηγορουμένων.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ομαδικό βιασμό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.