Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 45χρονο – Εγκατέλειψε το θύμα

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 45χρονο – Εγκατέλειψε το θύμα

Ένας 45χρονος έχασε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη, καθώς παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο. Μάλιστα ο οδηγός τον εγκατέλειψε. Ανθρωποκυνηγητό έχουν ξεκινήσει οι αρχές.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε ξημερώματα και δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες, με αποτέλεσμα να ζητείται η συνδρομή των πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «στις 12.40 πμ , στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης στην οδό Ακαδήμου (δίπλα από την Περιφερειακή οδό), έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας όχημα που οδηγούσε άγνωστος οδηγός παρέσυρε τον 45χρονο πεζό με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Ο οδηγός του οχήματος αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προβεί στις νόμιμες ενέργειες και αναζητείται».
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ενώ όποιος γνωρίζει κάτι για το συμβάν θα πρέπει να καλέσει στα τηλέφωνα: 2310566200, 2310566210, 2310566203 και 2310566204.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.