ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τον λάθος νεκρό στη Ρόδο – Δεν τους άφησαν να δουν το πτώμα λόγω κορωνοϊού

Σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τον λάθος νεκρό στη Ρόδο – Δεν τους άφησαν να δουν το πτώμα λόγω κορωνοϊού

Τον πατέρα της νόμιζε πως έθαψε μια οικογένεια, όμως τελικά… το πτώμα άνηκε σε έναν άλλον, ο λόγος είναι τ’ ότι δεν τους άφησαν ποτέ να δουν το πτώμα λόγω κορωνοϊού. Σε εξέλιξη βρίσκεται η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση.

Πρόκειται για την υπόθεση που ξεκίνησε στις 24 Απριλίου, όταν σε υπόγειο οικοδομής στην περιοχή Μιχαήλ Πετρίδη εντοπίστηκε ένα πτώμα το οποίο μάλιστα ήταν σε προχωρημένη σήψη. Επειδή στην οικοδομή αυτή διέμενε ένας 73χρονος που έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας και μπαινόβγαινε συνεχώς από το Νοσοκομείο με διακομιδές του ΕΚΑΒ, οι αρμόδιες αρχές θεώρησαν ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο.

Ειδοποίησαν λοιπόν την οικογένεια, στην οποία παρέδωσαν κλειστό το φέρετρο, λέγοντάς τους ότι πρόκειται για τον δικό τους άνθρωπο. Η ταφή έγινε δύο ημέρες μετά, από την οικογένεια. Ο ένας από τους γιους του επισήμανε ότι λόγω των μέτρων που είχαν παρθεί για τον κορωνοϊό δεν τους επέτρεψαν να δουν το πτώμα. Οι εξελίξεις όμως που ακολούθησαν, ήταν πραγματικά απίστευτες: Ο πατέρας τους όχι μόνο δεν είχε πεθάνει, αλλά ζούσε και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα χρόνιων παθήσεων στα Κολύμπια!

Ο νεκρός, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ήταν ένας φίλος του, ονόματι Κυριάκος 56 ετών ο οποίος διέμενε μαζί του το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον οποίο δεν αναζήτησε κανείς!

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και άρα ο Εισαγγελέας δεν έχει προχωρήσει σε εντολή εκταφής του πτώματος. Αν κάτι τέτοιο απαιτηθεί, θα γίνει μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Για την ώρα λαμβάνονται καταθέσεις από τις αρμόδιες αρχές με ιδιαίτερη προσοχή για να διαπιστωθεί ποιος ευθύνεται για το τραγικό αυτό λάθος.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει σχετικό πόρισμα για την πραγματική ταυτότητα του ανθρώπου που ετάφη και για το αν υπάρχουν ευθύνες για όλα τα υπόλοιπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.