Σε κλοιό διαδηλώσεων η ΑΘήνα: Πορεία σε Σύνταγμα και αμερικανική πρεσβεία

Σε κλοιό διαδηλώσεων η ΑΘήνα: Πορεία σε Σύνταγμα και αμερικανική πρεσβεία

Στα Προπύλαια συγκεντρώθηκαν εκπαιδευτικοί που διαδηλώνουν κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, ενώ η ΚΝΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αμερικανική πρεσβεία με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.

Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασ. Σοφίας και Βασιλέως Κωνσταντίνου λόγω πορείας της ΚΝΕ στο ρεύμα προς Σύνταγμα από το ύψος της οδού Ζαχάρωφ μέχρι την οδό Πέτρου Κόκκαλη.

Επίσης, έκλεισε για τα οχήματα η λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Αμπελόκηπους από το ύψος της οδού Σπύρου Μερκούρη μέχρι την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με προσυγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς το Σύνταγμα εκπαιδευτικές ομοσπονδίες (ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΟΙΕΛΕ) αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Κλειστοί είναι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.