ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Αχαΐα: Συλλήψεις για… 40.000 «μαϊμού» ρούχα

Αχαΐα: Συλλήψεις για… 40.000 «μαϊμού» ρούχα

Μπλουζάκια “μαϊμού” που είχαν πάνω γνωστές φίρμες και τις ειδικές μήτρες στάμπας, κατασχέθηκαν στην Κάτω Αχαΐα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ειδικό κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας από την Αθήνα με τη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, έκαναν έφοδο σε αποθήκη στην Κάτω Αχαΐα και εντόπισαν 40.000 μπλουζάκια “μαϊμού”, τα οποία ήταν έτοιμα να “ριχτούν” στην αγορά.

Μαζί με το εμπόρευμα οι αστυνομικοί βρήκαν και τις ειδικές μήτρες, οι οποίες τοποθετούνταν σε πρέσα και δημιουργούσαν ανάγλυφα τα λογότυπα των γνωστών εταιριών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έγιναν τρεις συλλήψεις, ενός άνδρα από την Κάτω Αχαΐα και δυο αλλοδαπών που φέρεται να εργαζόταν στην επιχείρηση. Οι τρεις συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και αύριο θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.