ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Για οίκο ανοχής ξεκίνησε σε… στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας κατέληξε

Λάρισα: Για οίκο ανοχής ξεκίνησε σε… στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας κατέληξε

Μια άνευ προηγουμένου «σκηνή» διαδραματίστηκε στην Λάρισα, όταν ένας αλλοδαπός ποδηλάτης, εντοπίστηκε να περιφέρεται εντός του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκεται στην περιοχή.

Ο αλλοδαπός ο οποίος είναι Αλβανικής καταγωγής, ξέφυγε της προσοχής των στελεχών της πύλης και εισήλθε εντός του στρατοπέδου, όπου περιφερόταν με το ποδήλατο, έως ότου συλληφθεί.

​Μάλιστα στο χώρο προσήλθε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Αλβανός ποδηλάτης ο οποίος από το πρωί το είχε ρίξει στις μπύρες, φέρεται να δήλωσε στους Αστυνομικούς, ότι ξεκίνησε από το γειτονικό χωριό της Λάρισας Πλατύκαμπος, για να πάει σε οίκο ανοχής.

Όπως φέρεται να είπε, από το πολύ μεθύσι μπέρδεψε τους δρόμους και βρέθηκε εντός του στρατοπέδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ για την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.