ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πορεία ΠΟΕΔΗΝ: Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μ.Γιαννάκος (φώτο-βίντεο)

Πορεία ΠΟΕΔΗΝ: Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μ.Γιαννάκος (φώτο-βίντεο)

Ένταση επικράτησε στην πορεία της ΠΟΕΔΗΝ που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιεί σήμερα παναττική στάση εργασίας και πορεία με αίτημα την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

«Ζητάμε την ένταξή μας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στις εισφορές και στην αναγνώριση του ασφαλιστικού βίου. Η Επιτροπή που έχει συσταθεί στο υπουργείο Εργασίας έχει ως αντικείμενο την συνέχιση χορήγησης Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, για το οποίο ζητάμε διπλασιασμό και επέκταση στις άλλες ειδικότητες».

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι «δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται οι εργαζόμενοι του ιδίου φορέα, ιδίων επαγγελμάτων, με διαφορετικό ασφαλιστικό τρόπο. Όσοι προέρχονται από ασφαλιστικό φορέα το Δημόσιο δεν είναι ενταγμένοι στα ΒΑΕ και όσοι προέρχονται από ασφαλιστικό φορέα το ΙΚΑ είναι ενταγμένοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παρευρισκόμενοι, συγκεντρώθηκαν στο υπουργείο Εργασίας και από εκεί κατέληξαν με πορεία στο υπουργείο Οικονομικών, όπου και συνεπλάκησαν με την Αστυνομία, με αποτέλεσμα από την ένταση να πέσει ο Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ παράχθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.