Εξάρχεια: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα μέσα σε σπίτι (φώτο)

Εξάρχεια: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα μέσα σε σπίτι (φώτο)

Επιχείρηση για την εξουδετέρωση χειροβομβίδας πραγματοποιείται στα Εξάρχεια, σε σπίτι που τελεί υπό ανακαίνιση.

Επί ποδός βρίσκονται οι αρχές στην Αθήνα, καθώς εντοπίστηκε χειροβομβίδα σε ένα πατάρι μιας κατοικίας που ανακαινίζεται επί της οδού Κομνηνών, το μεσημέρι της Πέμπτης (13/08). Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι και πυροτεχνουργοί του στρατού πήγαν στο σημείο, για την εξουδετέρωσή της.

Η αστυνομία βρέθηκε αμέσως στο σημείο και απέκλεισε το χώρο, έως ότου φθάσει και το κλιμάκιο του στρατού. Το σπίτι δεν κατοικείτο εδώ και καιρό. Είχε αγοραστεί από μια γυναίκα πριν από μήνες, η οποία αποφάσισε να το ανακαινίσει. Οι εργάτες, που έκαναν εργασίες εντός της οικίας, ήταν εκείνοι που εντόπισαν τη χειροβομβίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.