ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βαρύς ο πέλεκυς για καταστήματα εστίασης σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο

Βαρύς ο πέλεκυς για καταστήματα εστίασης σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο

Τα Ιόνια Νησιά δείχνουν να μην συμμορφώνονται στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊού, καθώς το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν έξι συλλήψεις, ενώ επιβλήθηκαν και μεγάλα ποσά ως πρόστιμο σε καταστήματα εστίασης που δεν τηρούν τα μέτρα.

Συγκεκριμένα στην Κέρκυρα σημειώθηκαν δύο συλλήψεις και μία στους Παξούς, για παράβαση της λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, και επιβολή διοικητικού προστίμου 10.000 ευρώ έκαστος και τριήμερη αναστολή λειτουργίας.

Μία παράβαση σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, για μη τήρηση του μέτρου των επιβεβλημένων τετραγωνικών ανά άτομο με επιβολή διοικητικού προστίμου επίσης 10.000 ευρώ, καθώς και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας, ενώ πρόστιμα 3.000 ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας, επιβλήθηκαν σε καταστηματάρχες σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο λόγω της παράβασης της απαγόρευσης όρθιων πελατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ σε 20 στην Κέρκυρα και 5 στην Κεφαλονιά, για μη χρήση μάσκας. Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν το τελευταίο 24ωρο, σε βάρος των έξι συλληφθέντων στα Ιόνια Νησιά, θα διαβιβαστούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.