ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Προσήχθησαν 12 αλλοδαποί για την καθυστέρηση αναχώρησης εμπορικής αμαξοστοιχίας

Θεσσαλονίκη: Προσήχθησαν 12 αλλοδαποί για την καθυστέρηση αναχώρησης εμπορικής αμαξοστοιχίας

Μία εμπορική αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε για ακόμα μία φορά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, εξαιτίας αλλοδαπών. Συνέβη για πολλοστή φορά, το τελευταίο διάστημα.

Οι αλλοδαποί καθυστέρησαν την αναχώρηση της εμπορικής αμαξοστοιχίας με προορισμό την Ειδομένη, όταν σκαρφάλωσαν στο συρμό, επιχειρώντας να ταξιδέψουν με αυτόν τον παράνομο τρόπο έως τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Σταθμό Διαλογής του ΟΣΕ, δυτικά της Θεσσαλονίκης, και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο, καθώς κι άλλες φορές στο παρελθόν οι αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν για να απομακρύνουν τους αλλοδαπούς από το σημείο, ώστε να μπορέσει το τρένο να εκτελέσει το δρομολόγιό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ενημέρωσε η Ελληνική Αστυνομία, για το περιστατικό που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (26/08), προχώρησε σε δώδεκα προσαγωγές αλλοδαπών. Η προσαγωγή τους έγινε για έλεγχο όσον αφορά στην παραμονή τους στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.