ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φωτιά στη Μόρια: H επόμενη μέρα – Αλλοδαποί κοιμούνται στους δρόμους (φωτο)

Φωτιά στη Μόρια: H επόμενη μέρα – Αλλοδαποί κοιμούνται στους δρόμους (φωτο)

Στους δρόμους βρίσκονται χιλιάδες αλλοδαποί μετά τη μεγάλη φωτιά που κατέκαψε σχεδόν ολοκληρωτικά τη δομή φιλοξενίας.

Άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά έστρωσαν στην άσφαλτο, με τις συνθήκες να γίνονται ακόμη πιο τραγικές λόγω της πανδημίας. Τόσο το μέτρο της μάσκας, όσο και αυτό των αποστάσεων ήταν σχεδόν αδύνατον να τηρηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης τόνισε ότι είναι ο άγνωστος ο αριθμός των ατόμων που διέμεναν στο ΚΥΤ που είναι θετικοί στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια ανησυχία εξάπλωσης του ιού στην κοινότητα.

Αλλοδαποί στο δρόμο μετά τη φωτιά στη Μόρια

Οι εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ με το πρώτο φως της ημέρας είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατεί στο νησί της Μυτιλήνης:

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της νύχτας νέα πύρινα μέτωπα ξέσπασαν σε τμήματα του καταυλισμού του ΚΥΤ της Μόριας που δεν είχαν καεί, ενώ επεισόδια σημειώθηκαν και όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες σε αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.