ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πύργος: Ανήλικη του ζήτησε χρήματα και η ενήλικη συνεργός της τον «ξάφρισε»

Πύργος: Ανήλικη του ζήτησε χρήματα και η ενήλικη συνεργός της τον «ξάφρισε»

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου εντόπισαν ένα 12χρονο κοριτσάκι, που μαζί με την ενήλικη συνεργό του απέσπασαν σημαντικό χρηματικό ποσό έξω από υποκατάστημα τράπεζας στον Πύργο.

Ούτε που πέρασε από το μυαλό ενός άνδρα ο οποίος βγήκε από την τράπεζα έχοντας στην τσέπη του 1.400 ευρώ ότι η ανήλικη κοπέλα που τον πλησίασε ζητώντας του χρήματα είχε σκοπό να αποσπάσει την προσοχή του, για να τον «ξαφρίσει» η ενήλικη συνεργός του.

Όταν το θύμα αντιλήφθηκε πως το πορτοφόλι του είχε κάνει «φτερά» οι δράστιδες απομακρύνονταν ήδη τρέχοντας. Ωστόσο, ειδοποίησε τους αστυνομικούς, δίνοντας την περιγραφή τους, και λίγο αργότερα συνελήφθη η 12χρονη, ενώ η συνεργός της διέφυγε με τα χρήματα, μαζί με τις κάρτες και τα προσωπικά έγγραφα που είχε μες στο πορτοφόλι του το θύμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος της ανήλικης σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού, που περιλαμβάνει την άγνωστη προς το παρόν γυναίκα, η οποία αναζητείται, αλλά και τους γονείς της μικρής, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.