ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρέβεζα: Πυροβόλησε τον αδερφό του και έναν καφετζή για ένα παλιό φορτηγάκι (φώτο)

Πρέβεζα: Πυροβόλησε τον αδερφό του και έναν καφετζή για ένα παλιό φορτηγάκι (φώτο)

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Άνω Μυρσίνης μετά το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο κέντρο του χωριού, όταν ένας 48χρονος πυροβόλησε τον αδερφό του και έναν καφετζή για ένα παλιό φορτηγό.

Αστυνομικοί της Πρέβεζας χτενίζουν την περιοχή γύρω από την Μυρσίνη Πρέβεζας για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 48χρονου δράστη του αιματηρού επεισοδίου που συγκλονίζει την περιοχή.

Ο 48χρονος χθες το μεσημέρι αφού πυροβόλησε με καραμπίνα στο κέντρο της Άνω Μυρσίνης τον 41χρονο αδελφό του και έναν 40χρονο ιδιοκτήτη καφενείου άλλου χωριού της περιοχής, διέφυγε πεζός και από τότε αναζητούνται τα ίχνη του, όπως αναφέρει το mypreveza.gr.

Οι δύο άνδρες νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η κατάσταση της υγείας του 40χρονου χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ενώ σταθερή παραμένει η κατάσταση του 41χρονου.

Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν πως η αφορμή για το αιματηρό επεισόδιο ήταν ένα παλιό αγροτικό αυτοκίνητο που ανήκε στην ηλικιωμένη μητέρα των δύο αδελφών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.