ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ανήλικος» Πακιστανός κακοποιήθηκε από ομοεθνή του στην Λάρισα

«Ανήλικος» Πακιστανός κακοποιήθηκε από ομοεθνή του στην Λάρισα

Ερευνάται από την ασφάλεια Λάρισας η καταγγελία ενός «ανήλικου» Πακιστανού παράνομου μετανάστη που ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού από ένα 28χρονο ομοεθνή του και μάλιστα υπό την απειλή μαχαιριού, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το μεσημέρι της Κυριακής ο φερόμενος «17χρονος» αλλοδαπός (όλοι ξέρουμε για το πως βγαίνουν «ανήλικοι» πολλοί τριαντάρηδες), φέρεται ότι γνωριζόταν με τον 28χρονο, ο οποίος κατά καιρούς τον φιλοξενούσε στον χώρο που διαμένει στο κέντρο της Λάρισας.

Μαζί πήγαν στο ύψος της πολυσύχναστης γέφυρας των Ναϊάδων Νυμφών στον Πηνειό ποταμό, όπου ο φερόμενος ως δράστης τον απείλησε με μαχαίρι και τον υποχρέωσε να υποστεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί ερευνούν με προσοχή την υπόθεση, εξετάζοντας ακόμη και το ενδεχόμενο οι δυο παράνομοι μετανάστες να είχαν διαφορές και ο 17χρονος να θέλησε να εκδικηθεί τον 28χρονο ομοεθνή του, ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε. Πάντως, σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό και παράβαση του νόμου περί όπλων, η οποία παραμένει ανοιχτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.