ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλεκτρικός: Δέχθηκε παρατήρηση για την χρήση μάσκας και επιτέθηκε σε νεαρό (φώτο)

Ηλεκτρικός: Δέχθηκε παρατήρηση για την χρήση μάσκας και επιτέθηκε σε νεαρό (φώτο)

Ένα ακόμα συμβάν βίας εκτυλίχθηκε στα ΜΜΜ, όταν ένας άνδρας δέχθηκε παρατήρηση για την χρήση μάσκας και επιτέθηκε στο νεαρό που του έκανε την υπόδειξη.

Σύμφωνα με καταγγελία από επιβάτιδα του συρμού, ένας άνδρας χτύπησε έναν νεαρό, όταν ο δεύτερος του έκανε παρατήρηση για να φορέσει μάσκα.

Συγκεκριμένα, η κ. Σιγάλα – Παρασκευοπούλου μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς, είπε ότι το συμβάν σημειώθηκε στο τρένο, μια δυο στάσεις μετά τον «Άγιο Νικόλαο».

Όπως περιέγραψε, ένας άνδρας περίπου 45-50 ετών μπήκε στο βαγόνι χωρίς μάσκα και έκατσε δίπλα σε έναν νεαρό. Κάποια στιγμή άρχισε να βήχει χωρίς να καλύπτει το στόμα του, με τον νεαρό να του ζητά ευγενικά ή να απομακρυνθεί ή να φορέσει τη μάσκα του. Η αντίδραση του άνδρα ήταν να τον φτύσει στο πρόσωπο και να τον χτυπήσει στην πόρτα του τρένου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.