Χαλκίδα: 60χρονος μαχαίρωσε νεαρό και έγινε «καπνός»

Χαλκίδα: 60χρονος μαχαίρωσε νεαρό και έγινε «καπνός»

Ένας νεαρός είχε έναν καυγά με έναν κατά πολύ μεγαλύτερό του άνδρα σε κεντρική λεωφόρο της Χαλκίδας, όταν ο πρώτος σωριάστηκε αιμόφυρτος στον δρόμο.

Πριν προλάβει κάποιος να επέμβει, ο ηλικίας περίπου 60 χρόνων άνδρας που είχε μαχαιρώσει στο μηρό τον 25χρονο, έσπευδε να εξαφανιστεί. Οι θαμώνες ενός καφέ στην λεωφόρο Χαϊνά έδωσαν την περιγραφή του στους άνδρες της Αστυνομίας που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, αλλά ως αργά χθες δεν είχαν εντοπίσει τον δράστη.

Ο 25χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα του που δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Οι λόγοι του αιματηρού επεισοδίου, πάντως, παραμένουν αδιευκρίνιστοι και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μαχαίρωμα και σε καφενείο στην Ηράκλεια Σερρών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κανείς δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε σε ένα καφενείο στην Ηράκλεια Σερρών, όταν δύο θαμώνες που είχαν προσωπικές διαφορές άρχισαν να λογομαχούν. Ξαφνικά, ο ένας άρπαξε ένα μαχαίρι που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι και τραυμάτισε με αυτό τον άλλο στο χέρι! Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και τον αναζητούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στην συνέχεια υπέβαλλε μήνυση εναντίον του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.