ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ωρωπός: Τραγικός θάνατος για εργαζόμενο στον δήμο – Γλίστρησε από το απορριμματοφόρο

Ωρωπός: Τραγικός θάνατος για εργαζόμενο στον δήμο – Γλίστρησε από το απορριμματοφόρο

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος ενός εργαζομένου στον κλάδο καθαριότητας του δήμου Ωρωπού, όταν γλίστρησε από το απορριμματοφόρο και έχασε την ζωή του.

Ο 46χρονος που καταγόταν από την Πάτρα εργαζόταν στην αποκομιδή απορριμμάτων όταν γλίστρησε από το απορριμματοφόρο, έπεσε και χτύπησε στον αυχένα, με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος. Ο 46χρονος συμμετείχε πρόσφατα σε προκήρυξη για πρόσληψη και πριν από λίγο καιρό είχε πάει στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά…

Η ανακοίνωση του Δήμου Ωρωπού

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 3 τα ξημερώματα, ο 46χρονος εργαζόμενος γλίστρησε από το σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου, όπου βρίσκονται οι δύο συνοδοί, ενώ το όχημα ήταν σε κίνηση, με αποτέλεσμα να πέσει, και να προσκρούσει βίαια, με δύναμη στο έδαφος.

Από την πτώση χτύπησε σοβαρότατα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο άτυχος εργαζόμενος ήταν επιτυχών της Προκήρυξης 3Κ και είχε μεταταχθεί πρόσφατα στον Δήμο Ωρωπού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου κρατείται στην Τροχαία Κηφισιάς, όπου καταθέτει για το τραγικό γεγονός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.