ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φθιώτιδα:Τσιγγάνος διέρρηξε 28 σπίτια

Φθιώτιδα:Τσιγγάνος διέρρηξε 28 σπίτια

Έναν 24χρονο τσιγγάνο διαρρήκτη που είχε ρημάξει τα σπίτια στη Λαμία και στην Υπάτη, αναζητούσαν οι άνδρες της Ασφαλείας Λαμίας, από τις 10 Δεκεμβρίου που είχε συλληφθεί ο 39χρονος συνεργός του που προφυλακίστηκε στις φυλακές Δομοκού. 

Τελικά, κατάφεραν να τον εντοπίσουν σήμερα στη Λαμία και να τον συλλάβουν βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον ανακριτή Λαμίας. 

Από τη σωματική έρευνα στην οποία τον υπέβαλαν, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του τέσσερα ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή κι έτσι στο κατηγορητήριο προστέθηκε η κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Οι δυο τσιγγάνοι κατηγορούνται ότι είχαν διαπράξει μαζί 25 διαρρήξεις και τρεις απόπειρες κλοπών σε κατοικίες σε όλη τη Φθιώτιδα, από τις οποίες είχαν αρπάξει πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα. συνολικής αξίας άνω των 40.000 ευρώ. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του απήγγειλε κατηγορίες και για σωρεία κλοπών και κρατείται για να απολογηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.